1000 Blocks

457 kez oynandı.

- % (0/0)
Açıklama
Tetris'i hayal edin, ancak bir bükülme ile. Acele etmenize, anlık kararlar vermenize gerek yok. Ancak aynı şekilde taktiksel olarak da oynamalısınız, çünkü sonuçta 1000 Blok, klasikte olduğu gibi çizgileri kaldırmakla ilgilidir. Hepiniz aynı şekil ve boyutlara sahipsiniz, ancak bunları halihazırda mevcut hareketsiz taş oluşumları olan prefabrik bir oyun alanına sığdırmanız gerekiyor.

O zaman amacınız, bu oyunun size sağladığı şekillerle ilgili satırları veya sütunları doldurarak bu taş oluşumlarını ekrandan kaldırmaktır. Bir sütun veya sıra dolduğunda, taş parçaları da dahil olmak üzere kaybolur. Oyun alanındaki tüm taşları çıkardıktan sonra bir sonraki seviyeye geçeceksiniz.

Eğer takılırsanız veya herhangi bir hamleniz kalmazsa, her seviyede bir kez şanslı çarkı kullanma ve sahada biraz yer açmanıza yardımcı olacak bir güçlendirme alma şansınız olur. Tabii ki, bu güçlendirmeyi istediğiniz zaman, hatta takılmadan önce kullanabilirsiniz. Şans çarkının size ne vereceğine bağlı olarak, bunların her biri bir veya daha fazla taşı yok edebilir. Ancak oyun için tek bir tavsiye verecek olsaydık, o da şu olurdu: Güçlendirmeyi gerçekten ihtiyacınız olana kadar kullanmayın. Yüksek puan ve oyun bitti arasındaki farkı yaratabilir. Doğru zamanda kullanıldığında son derece değerlidir.

Peki yüksek puanın nedir? Kaç seviye yenebilirsin?

Talimatlar


Kategori

Beceri Genel Karışık Strateji Zeka

Yorumlar

BENZER OYUNLAR

×

Oyunu Bildir